Bij apuco draait alles rond details, zowel in ontwerp als uitvoering. Ons in-house team van ontwerpers en vakmannen is perfect op elkaar ingespeeld waardoor we voor een optimaal verloop van elk project kunnen zorgen. Met onze spontane aanpak en vakmanschap zorgen we voor een positief gevoel, zowel tijdens als na uw project.

Ontwerp

Caroline is het eerste aanspreekpunt en artistieke hart van de firma. Met haar oog voor detail, op creatief én administratief vlak, maakt ze van elk project een geraffineerd en gestructureerd geheel. Een hartelijke relatie- en servicegerichte aanpak zorgt voor betrokkenheid van begin tot eind. Zo maken we tijdloze interieurs die een goed gevoel geven, en de tand des tijds met glans doorstaan.

Mail Caroline

Uitvoering

Wim gaat uitvoerend en coördinerend aan de slag voor de creatie en plaatsing. Net zoals Caroline heeft hij een achtergrond in de interieurarchitectuur, waardoor elk project een perfecte symbiose van concept en uitvoering is. Zijn grote technische kennis en nauwkeurigheid maken van elk stuk dat ons atelier verlaat een staaltje schrijnwerk om trots op te zijn.

Mail Wim

Als familiebedrijf met een passie voor schrijnwerk gaan we al meer dan 35 jaar voor een ongeëvenaarde afwerking tot in de kleinste details. Door telkens opnieuw voor hoogstaande kwaliteit, een hands-on opvolging en nauwe samenwerking te gaan, streven we naar een maximale klanttevredenheid.

Samenwerken